Europalaan 42 - 5481 JG Schijndel

Openingstijden: Di t/m Vr 10:00 tot 17:00 uur | Zat 10:00 tot 16:00 uur

logo

Gordijnen

Hoogzaad Wonen is de erkende interieurspecialist in gordijnen  van o.a. de A-merken Holland-Haag, A House of Happiness ,Lethem Vergeer en Toppoint. Hoogzaad Wonen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van deze gordijnen, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar nieuwe gordijnen. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Ontdek ook onze eigen gordijnencollectie, uitstekende kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje.

Wilt u licht of juist verduisterend?

Gordijnen bepalen de sfeer, de gewenste lichtinval en privacy. Kies voor transparant, semi-transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Een combinatie kan natuurlijk ook!

Het staat of valt met hoe het hangt!

Wilt u gordijnen op rails of roede met ringen of lussen, enkele, dubbele of triplooi, band of niet, extra gevoerd, elektrisch bediend…. Voor iedere woonstijl helpen wij u door de stappen en keuzemogelijkheden.

En nog meer stof tot nadenken…

Uni, gedessineerd, katoen. linnen, polyester, duurzaam, eco, brandvertragend, kleurechtheid…onze laatste vragen.

Volop keuze uit A-merk gordijnstoffencollecties.

Als Binnenhuisadviseur werken wij graag met stoffen van gerenommeerde A-merken. Voor een gegarandeerd fraai blijvend eindresultaat. En daarnaast hebben we ons eigen collectie.