Europalaan 42 - 5481 JG Schijndel

Openingstijden: Di t/m Vr 10:00 tot 17:00 uur | Zat 10:00 tot 16:00 uur

logo

Laminaat

Hoogzaad Wonen is de erkende interieurspecialist in laminaat  met A-merken Quick-Step en Balterio . Hoogzaad Wonen biedt dan ook de meest uitgebreide laminaatcollecties en stalenpresentaties, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuwe vloer. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Ontdek ook onze eigen laminaatcollectie, uitstekende kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje.

 

Een houten of stenen vloer maar dan zonder de nadelen

Een laminaatvloer is zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en zonlicht, Perfect te combineren met heel veel interieurideeën voor uw woonkamer, slaapkamer, hal of keuken. En makkelijk meeverhuisbaar, omdat u een laminaatvloer zwevend legt.

 

Het nieuwe laminaat is nauwelijks van echt te onderscheiden

Door gepatenteerde druktechnieken hebben al onze laminaat vloeren een natuurlijk reliëf en worden terugkerende patronen voorkomen. Daarbij voelt de vloer ook nog eens heel natuurlijk aan.

 

Laminaat kan tegen een stootje en is meeverhuisbaar

Op een laminaatvloer kan echt worden geleefd door de zeer slijtvaste toplaag. Geen probleem dus in de keuken. En wilt u de vloer meeverhuizen? Dan klikt u het laminaat er zo weer uit.

 

Elke laminaatvloer is leverbaar in vele dessins en kleuren

Oneindig veel kleuren en motieven maken dat er voor u altijd een juiste keuze in onze collectie te vinden is. Lastig kiezen? Wij adviseren u graag

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 20 juli t/m maandag 12 augustus.

Onze showroom is van 30 juli t/m 12 augustus op dinsdag, donderdag en zaterdag bereikbaar en uitsluitend op afspraak geopend.

Afspraken kunnen telefonisch (073-5510681), via email (info@hoogzaadwonen.nl) of via onze website gemaakt worden.