Europalaan 42 - 5481 JG Schijndel

Openingstijden: Di t/m Vr 10:00 tot 17:00 uur | Zat 10:00 tot 16:00 uur

logo

Raamdecoratie

Energiebesparend

Veel kou (in de winter) of warmte (in de zomer) komt via uw ramen naar binnen. Door te kiezen voor de juiste zonwering kunt u veel energie besparen.

Voor speciale raamvormen

O.a. Duette-Plissees zijn uitermate geschikt voor schuine (dak)ramen en serres. Met de optie zijgeleiding kunnen deze op een draai-kiep raam geplaatst worden, waardoor er vrijwel geen licht wordt doorgelaten aan de randen.

Kindveilige en comfortabele bedieningsopties

Al onze binnenzonwering beschikt over kindveilige (bedienings)systemen zoals SmartCord, LiteRise, gemotoriseerde aansturing, kettingspanner en koordklem.

Ongekend veel variatie in kleuren en materialen

In het eigentijdse en uiteenlopende gamma van heel veel standaardkleuren en trendy kleuren vindt u zeker een tint die perfect past in uw interieur. De collectie wordt regelmatig aangevuld met één of meer kleuren volgens de nieuwste mode- en designtrends.

Hier onder informatie over de mogelijkheden in binnenzonwering …

HOUTEN JALOEZIEËN

Houten jaloezieën hebben een warme en luxe uitstraling. Ze hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, u zorgt zelf voor een perfecte lichtregeling. Onze houten jaloezieën zijn in de breedtes 50mm en 70mm en eventueel te combineren met 25mm en 38mm ladderband in diverse kleuren. Nieuw is de retro bovenbak voor een robuust en industriële look.

ALUMINIUM JALOEZIEËN

Aluminium jaloezieën in een nieuw jasje. Door te kiezen voor een aluminium jaloezie met de nieuwe Retro bovenbak krijgt u een stoere robuuste uitstraling. De aluminium jaloezieën zijn in de breedtes 25mm , 35mm, 50mm en zelfs 70mm te bestellen, alle breedtes zijn in meer dan 50 kleuren leverbaar. Ouderwets zijn de aluminium jaloezieën allang niet meer, nieuwsgierig naar onze collectie?

DUO-ROLGORDIJNEN

 

Met duo-rolgordijnen kunt u spelen met licht, door een inventief systeem kunt u ieder gewenste lichtinval creëren. Het filtert op een mooie manier het daglicht en beschermt tegen de zon wanneer u dat nodig vindt. Tevens geeft het de mogelijkheid u privacy te geven wanneer u dat wenst. De duo-rolgordijn word luxe afgewerkt met een boven en onder profiel, bekijk de verschillende kleuren in onze winkel.

DUETTE-PLISSEE

Nu ook te zien in onze winkel een mooie collectie plissés en duo-plissés van de collectie Rise & Shine.  Ruime keuze in zowel natuurlijke tinten maar ook voor een kleurrijk interier is er keuze genoeg. Uni en dessin op maat gemaakt. Tevens te verkrijgen als top-bottom plisse met de mogelijkheid om te spelen met licht. Ook is de plisse zeer geschikt als verduisterende binnenzonwering in de duo variant.

ROLGORDIJNEN

Of het nu gaat om het subtiel filteren van licht, een decoratieve manier van raambekleding of als het gaat om het volledig lichtdicht buitensluiten van licht. In onze uitgebreide rolgordijncollectie vindt u altijd een passende en sfeervolle oplossing. Nieuw in onze collectie, ontwerp uw persoonlijke rolgordijn. Door het toevoegen van bontlook, lederlook of Pvc biezen. Transparante segmenten of een Volant creëert u met onze Glam your window collectie uw persoonlijke rolgordijn.

VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen zijn nog steeds een veel verkocht product als raamdecoratie. Vouwgordijnen worden al vele jaren gemaakt en zijn de laatste jaren steeds moderner geworden. Geen enkele raamdecoratie zorgt voor zoveel sfeer als vouwgordijnen. Vouwgordijnen passen in eigenlijk ieder interieur, van klassieke woning tot moderne gebouwen. Vouwgordijnen zorgen voor een goede isolatie tegen de kou en zijn zeer goed voor de akoestiek in een woning. Daarnaast zijn bijna alle vouwgordijnen in tegenstelling tot veel andere raamdecoraties goed schoon te houden omdat ze gewoon in de wasmachine gewassen kunnen worden. Het is mogelijk om diverse soorten vouwgordijnen te bestellen, zo is het mogelijk om transparante en dichte of gevoerde en verduisterende vouwgordijnen te bestellen. Uiteraard worden alle vouwgordijnen exact op maat gemaakt in de afwerking die u wenst. Een ander groot voordeel om te kiezen voor vouwgordijnen is dat vouwgordijnen van de zelfde stof gemaakt kunnen worden als gewone gordijnen. Zo heeft u dus dezelfde kleur en stof waardoor uw interieur een mooi geheel wordt. Ten opzichte van alle andere soorten raamdecoratie zijn vouwgordijnen zeer goed te gebruiken op slaapkamers als verduisterende vouwgordijnen. Door gebruik te maken van een verduisterende voering achter de stof komt er geen enkel licht door de stof heen.

PANEELGORDIJNEN

Paneelgordijnen zijn een modern alternatief voor het klassieke gordijn. De vlakke presentatie van de stoffen laat de designs volledig tot hun recht komen. Bij paneelgordijnen is het makkelijk om daar waar u wilt licht binnen te laten vallen of het juist af te schermen. Er is een ruime keuze aan kleuren en designs. Paneelgordijnen kunnen voor vele mogelijkheden de oplossing zijn. Ze zijn toe te passen bij ramen, deuren, schuifpuien en grote ruimtes.

SILHOUETTE

Silhouetten is de elegante variatie op het rolgordijn met zachte stoffen lamellen hangend tussen twee lagen transparante stof. De stoffen lamel is verkrijgbaar in twee breedtes. Bovendien beschermt silhouetten uw vloer en meubels tegen verkleuring vanwege de UV-filterende werking. Ze kunnen geleverd worden in vijf verschillende stoffen series ieder met een eigen sfeer.

LAMELLEN

Lamellen zijn praktisch en stijlvol. Lamellen ook wel verticale jaloezieën genoemd, zijn weer helemaal terug. Op sfeervolle wijze kun je het daglicht in huis, het zicht naar buiten en de privacy regelen. De eigentijdse collectie biedt keuze uit lamellen van stof, aluminium en kunststof (pvc). Lamellen zijn te bestellen in diverse lamelbreedtes en biedt een assortiment aan prachtige kleuren en designs die zo uitgebreid is dat er altijd iets bij is, dat aansluit op jouw interieur.

VERSUS® GORDIJNEN

Dit innovatief raamproduct van Toppoint bestaat uit een lichtdoorlatende gordijnstof met een wave plooi, waarin verduisterende lamellen verwerkt zijn. Deze verborgen, verticale lamellen kunnen in elke gewenste verticale stand worden gedraaid. Hierdoor is de Versus® geschikt voor zowel overdag als voor de avond. Je hebt dus met een raamproduct een mooi gordijn dat alles biedt: maximale privacy en mooi gefilterd licht.