Europalaan 42 - 5481 JG Schijndel

Openingstijden: Di t/m Vr 10:00 tot 17:00 uur | Zat 10:00 tot 16:00 uur

logo

Shutters

Hoogzaad Wonen is de erkende interieurspecialist van het A-merk RMN shutters . Hoogzaad Wonen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van RMN shutters, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar shutters. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Primewood shutters

Kies voor shutters uit verschillende beits- en lakkleuren uit onze RMN-collectie. Voor een exclusieve uitstraling van uw shutters kiest u voor de shutters van white teak. Of ga voor uw persoonlijke kleur en maak uw keuze uit het complete palet RAL-kleuren en NCS-kleuren. Shutters zijn ook mogelijk met hygienilac: speciaal voor ruimtes waar steriele raambekleding vereist is.Het is mogelijk om de  shutters te laten zandstralen voordat de lak- of beitslaag wordt aangebracht. Primewood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm, 89mm en 114mm lamellen.

 

Ecowood shutters

Mooi, duurzaam én voordelig. RMN shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Doordat RMN ook dit ‘restproduct’ gebruikt, gaan ze nog efficiënter om met het hout. Leverbaar voor rechte en schuine raamvormen en in de vijf meestgevraagde wittinten uit onze collectie. Ecowood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm en 89mm lamellen

 

Ecowood Plus

Ecowood Plus is een aanvulling op de reguliere Ecowood collectie. Omdat de lamellen gemaakt worden van het lichtere ABS materiaal kunnen de panelen breder worden geleverd. Daarnaast zijn de  shutters leverbaar in 18 lakkleuren. 

De shutters zijn uitstekend te combineren in een woonruimte met de Primewood shutters. Beide typen shutters toepassen in één raamopening is niet aan te bevelen vanwege kleine verschillen in uitvoering.

 

Veel maatwerkopties

RMN shutters zitten boordevol technische kunststukjes – waarvan de meeste verborgen blijven. Bijvoorbeeld de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn de  shutters zo opvallend mooi en oersterk. Bekijk hieronder alle pluspunten van onze  shutters. RMN biedt vier opties voor de montage van shutters:. Welke u kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. Wij adviseren u uiteraard en meten alles vakkundig voor u op.